NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
STRATÉGIAI VÉDELMI KUTATÓINTÉZET

Biztonságpolitikai konferencia

Velünk élő válságok I.

2019. március 20-án ismét Biztonságpolitikai konferenciát szervez az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Stratégiai Védelmi Kutatóintézet, a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központban (1143 Budapest, Stefánia út 34-36).

A „Velünk élő válságok” konferenciasorozat első részének célja, hogy feltárja az ázsiai kontinens legjelentősebb konfliktusainak sajátosságait. Szakértő előadóink segítségével áttekintjük Ázsia hatalmi viszonyainak változását, és megvizsgáljuk Kína, India, Japán, valamint a két Korea biztonságpolitikai helyzetét is. Végül pedig az Egyesült Államok ázsiai-csendes-óceáni stratégiájának alakulását értékeljük a térség hatalmi konfliktusainak tükrében. 

A tervezett program ide kattintva tekinthető meg.

Kérjük, olvassa el alábbi adatkezelési tájékoztatónkat, és annak ismeretbében regisztráljon a megadott e-mail címen, kifejezve ezzel részvételi szándékát. 

Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva tekinthető meg.

Fontos tudnia, hogy amennyiben regisztál az eseményre, azt úgy értelmezzük, hogy az adatkezelési tájékoztató tartalmát ön megismerte, megértette, és az adatkezeléshez kifejezetten, és önkéntesen hozzájárult.

Részvételi szándékát (amely egyben a regisztráció) kérjük, hogy a kultura@mil.hu e-mail címen jelezze. Amennyiben a jelentkezők száma eléri a maximumot, és nem tudjuk fogadni regisztrációját, e-mail címén értesítjük Önt.